Събития ИАНМСП организира на 23 юни 2016 г., в град Стара Загора бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема Дигитален маркетинг

ИАНМСП организира на 23 юни 2016 г., в град Стара Загора бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема Дигитален маркетинг

Четвъртък, 16 юни 2016 г., 10:11
Размер на буквите
1digital marketing1606ИАНМСП съвместно с Microsoft България организира на 23 юни 2016 г., в град Стара Загора бизнес обучение за малки и средни предприятия на тема Дигитален маркетинг. Събитието е част от поредица обучения, които ще се проведат в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе през месец юни 2016 г. Темите са Дигитална идентичност и сигурност, Дигитален маркетинг и Бизнес протокол и етикет и са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България. Бизнес обучението Дигитален маркетинг дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Ако не можете да се присъедините към събитието ние сме осигурили възможност лекциите да се гледат на живо чрез Skype (Връзка за on-line достъп до изредените по-горе събития, деня и времето, в които може да ги проследите, можете да намерите в прикачения файл Invitation soft skills training).

Място на провеждане:  

хотел Верея, зала 2, гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 100

Дата на провеждане:  23 юни 2016г.  от 10:00 ч. – 13:00 ч.

Лектори:  Иван Панталеев, партньор в една от най-иновативните агенции за дигитален маркетинг Xplora.bg и  лектор по дигитален маркетинг в НБУ и в МТ&М колеж.

За участие е необходимо да попълните приложената регистрационна карта, която да изпратите на e:mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон 0882/949 722 – от регионалния представител на ИАНМСП в Стара Загора г-н Иван Сотев.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |