Събития Заралаб отпразнува първи рожден ден

Заралаб отпразнува първи рожден ден

Вторник, 14 юни 2016 г., 08:39
Размер на буквите
ЗаралабПърви рожден ден отпразнува сдружението Заралаб. Сподвижници и приятели на учредителите се събраха на 13 юни в 13.13 часа в учебната зала на организацията, за да отпразнуват събитието. Благодарим на всички, които допринесоха за успеха, който постигнахме. Надяваме се, че ще имаме още много поводи за празнуване, казаха момчетата от Заралаб. Освен учебната зала и усъвършенстваната работилница, вече си имаме и изцяло нов сайт. В следващите няколко часа ще качваме на равни интервали от време, изминалите събития и ще може да им се порадваме заедно още веднъж, докато се появяват на началната страница. Бихме се радвали да научим, какво е вашето….не - какво е твоето мнение за нас, приятелю. Защото това място е направено за теб и за другите хора като теб - иноваторите, предприемачите, мечтателите и лудите глави, които са решили да превърнат мечтите си в реалност и помагат на света да се движи напред. И ние се гордеем да сме събирателното място за всички такива хора в Стара Загора вече една година. Обещаваме ти да бъдем и много повече с нашия растеж, казаха още рождениците. Те благодариха на всички приятели, спонсори и партньори за подкрепата.

Представители на Търговско-промишлена палата Стара Загора, която сериозно подкрепя Заралаб, връчи поздравителен адрес на рождениците.

Най-новото, което организира Заралаб, е лекция на тема: 3D дизaйн индустрията и работата от дистанция: как да стартираме? Тя ще се проведе на 26 юни от 19.00 часа в залата на Заралаб. По време на лекцията ще говорим общо за индустрията - какви подразделения има, какви насоки и софтуер се използва. Ще обясним къде се използва и какви свързани професии има. Ще разгледаме защо тази индустрия е подходяща за работа от дистанция. Ще аргументираме защо почти всеки тип специалист може да си намери работа в този тип индустрия. Ще завършим със съвети как да се придобият нужните знания за да се стартира в областта на 3D дизайна, обясни лекторът Пламен Бързев. Той е онлайн маркетист от 2010-та година. Занимава се със SEO, AdWords, Email маркетинг и какво ли още не, но най-голямата му страст е оптимизацията за конверсия (conversion rate optimization) и ролята на целивите страници в нея. Част от екипа зад DesignConnected – компания, която е лидер в изработката на 3D модели за интериорен дизайн в световен мащаб.

Виж събитието във Facebook

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |