Събития БТПП организира международен икономически форум с участието на представители на търговските камари и бизнеса от Югоизточна Европа

БТПП организира международен икономически форум с участието на представители на търговските камари и бизнеса от Югоизточна Европа

Четвъртък, 19 май 2016 г., 07:10
Размер на буквите

1псюеБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), организира международен икономически форум с участието на представители на търговските камари и бизнеса от Югоизточна Европа, който ще се проведе паралелно със Срещата на върха на държавните глави на участващите в ПСЮИЕ страни. Форомът е във връзка с българското председателство на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), в периода от 1 юли 2015 до 30 юни 2016. Форумът ще се проведе в сградата на Българската търговско-промишлена палата на ул. Искър 9, ет.1, зала А на 1-ви юни 2016г. /сряда/ от 10.00 ч. В рамките на събитието  са  поканени  търговско-промишлените  палати  и  бизнеса  от  12-те страни-участници в ПСЮИЕ (Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Молдова, Косово, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Черна Гора), представители на българското правителство, дипломатическия корпус в България, бизнеса и медиите.

 

Освен официалната част, се предвижда провеждането на двустранни срещи с представители на бизнеса и търговско-промишлените палати от страните от ПСЮИЕ.

При интерес за участие във форума, моля, в срок до 30 май 2016 /понеделник/ да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   или факс 987 32 09.

Приложение:

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |