Събития Ден на бъдещето организират в Арсенал Казанлък

Ден на бъдещето организират в Арсенал Казанлък

Понеделник, 09 май 2016 г., 10:20
Размер на буквите
Арсенал порталДен на бъдещето организират в казанлъшкия завод Арсенал. Срещата се организира за първи път и е своеобразен Ден на отворените врати за младежи и средношколци, които имат интерес да се реализират професионално в Арсенал. По време на Деня на бъдещето, учениците от училищата на територията на общината, както и техните преподаватели, родители, ще имат възможност да се запознаят с различните видове производствени линии,и производства, модерно оборудване във фирмата, съвременните средства и технологии за създаване на промишлени продукти, както и с работните условия, отговарящи на високите стандарти за такъв тип предприятие. По време на Отворения ден посетителите ще имат и възможност да осъществят непосредствен контакт и разговарят с водещи специалисти във фирмата, да зададат въпросите, които ги вълнуват като бъдещи машиностроители, по теми, касаещи фирмата и професионалните възможности за младите хора в нея.  В Деня на бъдещето, учениците ще имат и възможност директно да се запознаят с условията за кандидатстване за фирмени стипендии в техническите вузове в страната, алтернативите, които предлага Арсенал за нови професионални квалификации и усъвершенствания. На място учениците ще могат да се запознаят и с фирмения живот в Арсенал различните социални придобивки и други възможности,които се предоставят за неговите служители и специалисти. През последните няколко години един от акцентите на корпоративната фирмена политика на най- голямата фирма в сектор промишленост в България, каквато е Арсенал са именно младите хора и младите специалисти, като бъдеща фирмена инвестиция. Ръководството на фирмата се надява предизвиканият интерес по време на Деня на бъдещето да е от полза за учениците и тяхното професионално ориентиране и професионално бъдеще, като подпомогне изборът им в тази посока. 
От началото на учебната година фирмата е партньор на едно от най-старите технически училища в страната, ПГ Иван Хаджиенов в дуалното обучение по професията оператор на машини с ЦПУ. От следващата година партньорство ще бъде в още една професия- мехатроника. Желаещите да посетят Арсенал по време на Деня на отворените врати ще могат да го направя на 12 май от 8,30 сутринта до края на работния ден. Посещението във фирмата ще става в групи от 15 човека.

В Деня на бъдещето Арсенал отваря врати за ученици и учители от цялата страна, които имат желание да се запознаят на място с условията за работа и професионалните възможности за реализация в Арсенал.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |