Събития Подайте данъчната си декларация с ПИК, съветват от НАП

Подайте данъчната си декларация с ПИК, съветват от НАП

Сряда, 27 април 2016 г., 15:42
Размер на буквите
1НАП Стара ЗагораДо 3 май е срокът за подаване на годишните декларации за доходите получени от физически лица през 2015 г., както и срок за плащане на дължимия данък. До момента, в област Стара Загора, по интернет с ПИК и Е-подпис са подадени общо 5 600 декларации (2580 с ПИК и 3020 с Е-подпис), съобщиха от Старозагорския офис на Приходната агенция. Активирането на е-услугите на НАП с ПИК става след задължително еднократно въвеждане на валиден мейл адрес и потвърждаване чрез него на достъпа до тях. Гаранция за успешно подадена данъчна декларация с ПИК или Е-подпис е получаването на входящ номер от НАП. Същият се изпраща на посочената от клиента електронна поща. Всеки клиент може да получи своя ПИК, като посети лично офис на НАП и подаде заявление по образец. Издаването му е безплатна услуга, както всички останали предлагани от Националната агенция за приходите и се получава в момента, след подаване на заявлението. Отказ от предоставяните услуги с ПИК може да бъде направен и чрез кол центъра на НАП на 0 700 18 700.
Други възможности за подаване на годишната декларация за доходите са: лично в офис на НАП в Стара Загора или Казанлък и по пощата – входирана на обозначени места или изпратена с обратна разписка или куриер.

Призоваваме да не се изчаква последния момент, особено ако хората имат нужда от помощ при попълване на данъчните декларации, допълват от Данъчното.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |