Събития ДСБ е против промените в Кодекса за социално осигуряване

ДСБ е против промените в Кодекса за социално осигуряване

Вторник, 26 април 2016 г., 16:47
Размер на буквите
Радан КъневЛидерът на ДСБ Радан Кънев остро разкритикува в Стара Загора намерението на финансовия министър Владислав Горанов да промуши промени в Кодекса за социално осигуряване, с които да бъдат национализирани средствата по пенсионните фондове.  Ще има яростна съпротива от ДСБ. Номерът с промушването няма да мине, категоричен бе Радан Кънев. Лидерът на ДСБ проведе в Стара Загора втората среща от Националната кампания 20 минути с Радан/ 200 минути за Вашите въпросиАко Изборният кодекс бъде приет в този му вариант, ще поискаме от президента Плевнелиев да наложи вето върху целия текст на Кодекса, съобщи още Радан Кънев. Той се обяви против приетите текстове и коментира оставащите за днес. ДСБ няма да участва в днешната среща с Бойко Борисов, не сме част от парламентарното мнозинство, категориче бе Радан Кънев. Според него повечето от скандалните текстове вече са гласувани и Борисов се е провалил, загубил е поредната битка с Цветан Цветанов.
От ДСБ ще предложат нова законодателна инициатива за българите в чужбина, ако Изборният кодекс бъде приет така. Според Радан Кънев, единството между българите тук и зад граница е основно мерило за патриотизъм. Освен това подобно ограничение за сънародниците ни в рамките на Европейския съюз е неконституционно.
Кандидат-президентската двойка не трябва да се определя преди настоящият президент Росен Пленелиев да каже дали ще се кандидатира и преди двойката на ГЕРБ,каза още лидерът на ДСБ. По думитему пред Реформаторския блок има много малко време или да почне да се държи като единна политическа сила с обща политика, общо ръководство и общ конгрес, или да отиде в политическо забвение. Според лидера на ДСБ в топлите месеци може да се очаква решение на този въпрос. Вече можело да се каже, че вероятността за обща кандидатура за президент е над 50%.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |