Събития Покана към старозагорската общественост за подкрепа на петите детските игри Старозагорски олимпийски надежди 2016

Покана към старозагорската общественост за подкрепа на петите детските игри Старозагорски олимпийски надежди 2016

Вторник, 19 април 2016 г., 11:48
Размер на буквите
Olimpiiski Nadejdi 01Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за пета поредна година Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди. Игрите ще се проведат в Стара Загора на 14 май 2016 г. и в тях ще вземат участие над 600 деца от 22 спортни клуба от регион Стара Загора. Събитието е посветено и на 17 май - Международния ден на предизвикателството и Националния ден на спортиста. Игрите проведени през 2012, 2013, 2014 и 2015 години, в които взеха участие над 1 600 деца, преминаха много успешно.

Това ни даде увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт в региона, и че трябва да се провежда ежегодно. Тази година игрите ще се проведат със засилен състезателен елемент.

Обръщаме се към Вас, с молба да подкрепите (финансово и/или материално) провеждането на петите детските игри Старозагорски олимпийски надежди. Всички деца, които участват в игрите ще получат грамоти и ранички с подаръци, а победителите ще бъдат отличени с купи и медали. Вашата подкрепа, с Ваше съгласие, ще бъде широко популяризирана по време на игрите и върху информационните материали на събитието. Ще можете да поставите рекламен банер на официалната трибуна в Новия парк на Стара Загора или на площадките в парка, където ще се провеждат състезанията, а Ваш представител ще може да участва в откриването на игрите и в раздаването на грамотите, и подаръците.
Официалното откриване на игрите ще бъде на 14 май от 10:00 часа в Новия парк на Стара Загора, където ще се проведат и финалните двубои. На игрите ще присъстват кметът на Стара Загора Живко Тодоров и други официални лица. Сред поканените са председателят на БОК Стефка Костадинова и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.  

За повече информация и заявяване на желание за подкрепа можете да се обръщате на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и на телефон 0887 110 280. Организаторите веднага ще се свържат с Вас.

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |