Събития Представят дигиталните професии на 21-ви век

Представят дигиталните професии на 21-ви век

Понеделник, 18 април 2016 г., 10:14
Размер на буквите
PSНа 23-ти и 24-ти април 2016., в Заралаб (гр.Стара Загора, бул. Княз Александър Батенберг 28), ще се проведат целодневни безплатни събития, на които ще бъдат представени дигиталните професии на 21-ви век. Целта на инициативата е да образова и мотивира младежите да търсят възможности за професионална реализация без да напускат България. В рамките на два дни ще бъдат представени най-атрактивните дигитални професии, които дават възможност за високо заплащане и работа от разстояние. Сред тях са програмиране, дигитален маркетинг, графичен дизайн и менажиране на екип от дистанция. Присъстващите ще имат възможност да черпят от опита на доказани в сферата дългогодишни професионалисти.
Сред водещите причини младите хора да напускат страната ни, е стремежът към по-висок стандарт на живот. Развитието на технологиите обаче, дава предпоставка за разрешаване на този проблем. Днес е възможно да работим за чуждестранна фирма от всяка точка на планетата, като цели браншове в българската икономика се базират на този принцип. По време на събитието ще бъдат представени възможностите за професионална реализация, която не налага напускането на родните места: Какво значи да си фрийлансър и да работиш на свободна практика?;  Програмирането като възможност за работа от дистанция; Дигиталният маркетинг като възможност за работа от дистанция; Как успешно да ръководим хора от дистанция?; Графичният и уеб дизайн като възможност за работа от дистанция

За допълнителна информация може да се свържете с Венелин Добрев – ръководител на инициативата, на телефон: 0885 877 636.

Събитието се реализира с финансовата помощ на Обществен дарителски фонд - Стара Загора и Фондация Работилница за граждански инициативи по Програма Младежка банка, с подкрепата на фондация Чарлз Стюърт Мот.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |