Събития IV-та Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране, 2016

IV-та Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране, 2016

Петък, 08 април 2016 г., 13:39
Размер на буквите
iv profesiaОбщина Стара Загора и РИО Стара Загора, в партньорство с Търговско-промишлена палата - Стара Загора, организират IV-та Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране, адресирана към всички кандидат-гимназисти, зрелостници, техните родители и представители на бизнеса. Събитието се провежда с цел подпомагане на младите хора да направят своя информиран избор на професии и специалности, съобразени с нуждите на пазара на труда в региона. Професионални гимназии и колежи от градовете Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Мъглиж, Гълъбово, Павел баня, Гурково и Николаево ще имат възможност да представят на изложението своите учебни заведения чрез презентации, изделия от практическото обучение, действащи макети, модели и рекламни материали.

Акцент на Панорамата тази година ще бъде пилотното въвеждане на дуално обучение в професионални гимназии от Старозагорска област с помощта на проекта ДОМИНО, финансиран от швейцарското правителство.

Проблемът с качеството на човешките ресурси е оценен от бизнеса като най-важен за фирменото развитие. Затова ТПП - Стара Загора работи активно за неговото разрешаване, чрез  съдействие за осъществяване на по-тясна връзка бизнес - образование. Тази панорама е чудесна възможност за представяне на фирмите от региона пред ученици и родители като добър избор за тяхната бъдеща трудова реализация. 

За това се обръщаме към ръководителите на заинтересованите предприятия да се представят със собствен щанд на Панорамата, или да представят информационно-рекламни материали, които ще бъдат поставени  на щанда на Палатата.  Каним ви също така да присъствате с представители на официалното откриване на изложението на 26 април 2016 година (вторник) от 09:30 часа в сградата на Държавна опера, Стара Загора.

Изпращаме ви и покана с програма на събитието.

За допълнителна информация, заявки и координация на участието ви на Панорамата можете да се обръщате с обратен имейл или на телефоните на Палатата (по-долу) към Светослава Павлова.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |