Събития Омбудсманът Мая Манолова на среща в БТПП

Омбудсманът Мая Манолова на среща в БТПП

Сряда, 23 март 2016 г., 14:32
Размер на буквите
Мая Манолова в БТППВ БТПП се проведе среща между председателя на Палатата Цветан Симеонов и омбудсмана на РБългария – Мая Манолова. Председателят на БТПП информира омбудсмана за петгодишната програма на организацията, за работата на Съвета GS1 – България при БТПП, за дейността на търговския регистър, както и на Арбитражния съд при БТПП, където тя направи специално посещение. Обсъдени бяха общи за дейността на двете страни въпроси, свързани както със защитата на интересите на гражданите, така и тези на предприемачите. Двете страни единодушно се обединиха около позицията, че могат и следва да обединят усилията си за подобряване на административното обслужване, както и за ограничаване на честите промени в законодателството.
В разговора беше отделено специално внимание  на възможността за сътрудничество при провеждане на инициативата на Омбудсмана Великден за всеки – кампанията най-общо е насочена към пенсионерите, които няма да получат от Правителството по повод на празника 40 лв. надбавка към пенсиите. Председателят на БТПП, който през настоящата година е ротационен председател на представителните на национално равнище работодателски организации в България, предложи на Омбудсмана провеждане на среща с тези организации, на която да се обединят усилията за реализиране на инициативата.

По повод на трагедията с терористичните актове в Брюксел категорично бе заявено, че това не е удар просто срещу Белгия, а удар срещу всяка европейска държава.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |