Събития Натфиз, национално турне – Стара Загора!

Натфиз, национално турне – Стара Загора!

Събота, 12 март 2016 г., 18:15
Размер на буквите
Klouni i kukliКампанията на НАТФИЗ Кр. Сарафов за популяризиране на професионалното образование в България и превантивното овладяване на интелектуалната миграция на младите българи - Учи в България, завладей света! стартира успешно! Преподаватели и възпитаници на Академията застанаха с лицата и авторитета си в кампанията, за да опровергаят недоверието в българското образование. Проектът стартира почти едновременно в 12-ет различни града с национално турне: Благоевград, Димитровград, Хасково, Кърджали, Смолян, Добрич, Шумен, Търговище, Русе, Стара Загора, Сливен и Кюстендил. Освен с дипломните спектакли и филми на връстниците си, младите жители на градовете, ще се срещнат с водещи преподаватели на Академията, които ще ги запознаят със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2016/2017 година. Безплатните, напълно открити за местните общности консултации се подпомагат от общинските структури и театрите на градовете.

Очакваме към инициативата да се присъединят училищата, медиите и организациите в Стара Загора!

На 16 и 17 март, на сцената на Държавен куклен театър – Ст. Загора, класът на проф. Жени Пашова Актьорство за куклен театър, ще представи Джовани и Лече-Буболече, Усмивки от старите ленти и Клоуни и кукли.
На 16 март, от 19.00 часа, в същото пространство, преподаватели от всички специалности на НАТФИЗ, ще очакват срещата си с бъдещите студенти-първокурсници. 
НАТФИЗ Кр. Сарафов вече изказва публична благодарност на всяка структура, организация и частно лице, които застанат в подкрепа на инициативата. В края на кампанията, ще бъде публикуван пълен списък с всички оказали помощ, както и документален запис на срещите и реакциите в различните градове на страната.
Учи в България, завладей света! е социален експеримент, който публично ще отрази, какви и достатъчни ли са ресурсите ни на съвременно общество и готови ли сме да се обединим около каузата да осигурим достойно бъдеще в България за децата си.

 

Print NATFA afish 03 Nazionalno Turne 2016  

 

Proof PUPPET Jovani Leche Bobuleche poster

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |