Събития Специализирано обучение-семинар на тема:Как да правим успешен бизнес с Китай? Практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество

Специализирано обучение-семинар на тема:Как да правим успешен бизнес с Китай? Практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество

Сряда, 09 март 2016 г., 13:05
Размер на буквите
bcci 1503Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви информира, че на 15.03.2016 г. в гр. Стара Загора, х-л Ефир, ул.Х. Д. Асенов № 52, от 13:30 до 17:00 ч., Българо-китайската търговско-промишлена палата в партньорство с Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) имат удоволствието да Ви поканят на специализирано обучение на тема: Как да правим успешен бизнес с Китай? Практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество Други партньори на БКТПП при организирането на обученията са Българо-китайската асоциация за бизнес развитие (БКАБР), Българска инвестиционно-строителна асоциация (БИСА) и Българска национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика (БНАЕМПК).
Целта на обучението е запознаване на Българския бизнес със специфичните особености на китайския пазар, възможностите за установяване на ефективни форми на сътрудничество между китайски и български фирми, сертифициране и регистриране на търговски марки в Китай, навлизане и позициониране на китайския пазар, практически съвети и добри практики, привличане на китайски инвеститори и др.
Обучението ще се проведе в два модула: модул 1 - привличане на инвеститори от Китай и потенциални форми на сътрудничество с китайски компании в България и модул 2 – практически стъпки за интернационализация, сертифициране, регистриране на търговски марки, позициониране на китайския пазар.

Лекторите в обученията ще са експерти с опит в правенето на бизнес с китайски партньори и навлизане и утвърждаване на китайския пазар.

Участието в обученията е безплатно!

Приложено към настоящата покана ще намерите програма и регистрационна форма.  Попълнените регистрационни форми за участие следва да изпратите на  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   и/или  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

За допълнителна информация:

Иво Илиев, тел. 0887 07 93 27, имейл:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Светослава Павлова, ТПП - Стара Загора, тел. 0888 71 86 77, имейл:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Приложения :

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |