Събития Конференция на ИА НМСП - Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016

Конференция на ИА НМСП - Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016

Вторник, 02 февруари 2016 г., 14:25
Размер на буквите
imlogoВъв връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИА НМСП) и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, ви каним да вземете участие в предстоящата конференция на тема Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г. Събитието ще се проведе на 12.02.2016 г. от 09:00 - 13:30 часа (петък) в хотел Верея, Стара Загора. Очаква се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Стара Загора. В програмата се предвижда да се представят дейностите на ИА НМСП, новите мерки в подкрепа намирането навъншни пазари и партньори за българския бизнес.
Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на СИБАНК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и Майкрософт България Модерният бизнес, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за МСП. Програма Модерният бизнес ще даде възможност на МСП да се възползват от безплатно внедряване на Office365. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на стартиращия бизнес.

Участниците ще се запознаят с услугите за бизнес коопериране, управление на иновации и достъп до европейско финансиране по програма Хоризонт 2020 на Enterprise Europe Network (EEN) - европейската мрежа в подкрепа на бизнес.

Моля, желаещите за участие в конференцията, да изпратят попълнена регистрационна форма на имейл адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |