Събития Кръгла маса организират хотелиери и ресторантьори в Стара Загора

Кръгла маса организират хотелиери и ресторантьори в Стара Загора

Петък, 22 януари 2016 г., 08:02
Размер на буквите
БизарСдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора организира кръгла маса, с участието на граждани и институтции, за детското присъствие в заведенията. Поводът са журналистически публикации за действия на собственика на кафе-аперитив Бизар в Стара Загора. Не оспорваме правото на родителите, които видяхме с мнение, не сме правораздавателен или проверяващ орган, но имаме мнение. То е друга гледна точка. Така широко обсъжданата такса не за присъствие, а за неподходящо поведение, която до момента не е и изискана от нито един от посетителите. Децата и родителите не са дискриминирани. Става въпрос за опит за превенция и налагане на утвърдена ценностна норма, за да не са в същия смисъл дискриминирани останалите посетители. В Стара Загора има повече от 10 заведения с нормален достъп, където има детски кътове. Категорични сме, че в заведения без такива не може да се очаква сервитьорите да са аниматори, а отговорността за здравето на децата да се разделя между родители и персонал, се казва в разпространена позиция на Сдружението.
Ние познаваме отлично Лъчезар Шулеков. Икономист по професия, той работи в бранша повече от 10 години. С днешна дата осигурява работа на повече от 20 човека. Той е член на Управителния съвет на Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите, Стара Загора. Един от учредителите на Сдружението, винаги обществено активен и много прецизен в работата си. Радваме се, че отбелязахте, че това заведение е едно от най-посещаваните в града ни, пишат още от Сдружението.

Надяваме се добрите новини в ефира да са повече, а бизнесът – социално отговорен. И Ви уверяваме, че нашето Сдружение и всичките му членове работят за това.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |