Събития Практикер отваря нов магазин в Стара Загора - Специален концерт с участието на Преслава и Графа за откриването

Практикер отваря нов магазин в Стара Загора - Специален концерт с участието на Преслава и Графа за откриването

Сряда, 30 септември 2015 г., 07:45
Размер на буквите

Praktiker FrontНа 8 октомври от 15:00 часа новият хипермаркет на водещата верига за дома и градината - Практикер, ще посрещне първите си клиенти в Стара Загора. Това е първия хипермаркет, изграден с нов модерен облик и концепция, след като миналата година българската компания Видеолукс Холдинг, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT Технополис, придоби целия бизнес на немската верига Практикер в България. Новият Практикер - Стара Загора ще предложи на достъпни цени разширен асортимент от над

40 хил. продукта за създаването и обновяването на дома и градината, с нова подредба и организация, така че потребителите по-лесно да открият и изберат това, което им е необходимо.

Специално за откриването новият Практикер ще предложи невероятни оферти като акумулаторна бормашина Бош за 79 лв., цветен интерин Леко за 9 лв., лепило за плочки Церезит СМ 11 за 9.90 лв., грундирана интериорна врата с каса за 79 лв., орхидея само за 8 лв. и още над 250 специални оферти. За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.
Новият Практикер - Стара Загора вече е на нов, удобен адрес, в непосредствена близост до хипермаркет Технополис и Парк мол. Така клиентите ще могат бързо и лесно на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, комфортни и уютни.
За да отпразнува новия хипермаркет, Практикер ще организира специален концерт с участието на Графа от 20:00 ч. и на Преслава от 21:00 ч. на паркинга пред новия Практикер - Стара Загора, а входът е свободен.

 

Grafa

Preslava

 
ЗА КОМПАНИЯТА
Практикер е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години Практикер изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. Практикер - Стара Загора е първия хипермаркет, който е изграден с нов облик и концепция, след като миналата година българската компания Видеолукс Холдинг, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT Технополис, придоби целия бизнес на немската верига Практикер в България.

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |