Събития Уеб родител е новата електронна услуга на Община Стара Загора

Уеб родител е новата електронна услуга на Община Стара Загора

Сряда, 22 юли 2015 г., 07:37
Размер на буквите

детски градини и детски ясли Община Стара Загора пуска от началото на август нова електронна услуга – заплащане на месечните такси за общински детски градини и детски ясли по електронен път. Всеки родител може да извърши онлайн разплащане, след като влезе в раздел Уеб родител на адрес: https://priem.starazagora.bg. В долния ляв ъгъл се намира бутонът за вписване с надпис Уеб родител.

Ползвателят трябва да избере вида на детското заведение – детска градина/ ОДЗ или детска ясла и след това да попълни ЕГН-то на детето и паролата, която ще бъде изписана на последната квитанция за платена такса.

Уеб Родител е поредното надграждане към автоматизираната информационна система, внедрена в детските заведения в Община Стара Загора.

Всеки родител има възможност да получава информация единствено за собственото си дете. В профила на детето ще бъде поместена информация за броя на посещенията и отсъствията му от детското заведение, както и съответната дължима такса за всеки месец.
В сайта ще се съдържа и информация за седмичното меню в детските заведения. Чрез системата за електронни плащания ePay, дължимата такса за посещение на детското заведение ще може да се плаща по електронен път в удобно за родителите време.

Това е поредната услуга, която Община Стара Загора предлага за родителите на деца в детските заведения. По електронен път те могат да подадат заявление за кандидатстване за прием, който е целогодишен, а класирането за свободните места се прави по предварително обявен график за детските градини/ ОДЗ и при наличие на свободни места – за детски ясли.

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |