Събития Сватба и в затвора в Стара Загора

Сватба и в затвора в Стара Загора

Сряда, 09 септември 2009 г., 11:34
Размер на буквите

На струпването на деветките ще има сватба и в Старозагорския затвор, потвърди за "Старозагорски новини" директорът на мястото за лишените от свобода Иван Карушков. От общинското звено "Обредни дейности" също поясниха, че за днешния девети ден на деветия месец на 2009 година имат заявка за бракосъчетание зад решетките.

Дежурната служителка информира, че бъдещите младоженци не са роми, а българи, млади хора, с първи брак. Такива сватби не били рядкост за специфичното място, където лишените от свобода изтърпяват наказание.
На култовата дата 09.09.09 още седем млади двойки в Стара Загора ще чуят Менделсон за първи път. Шест от тях са заложили на класиката да са в официалната зала на Общинския съвет в Стара Загора. Гражданските ритуали стартират в 16.20 часа, като последният е предвиден за 18.40 часа. Една двойка пък е предпочела т.нар. изнесено бракосъчетание, като си е избрала романтиката на "Сребърното езеро", където ще бъде и сватбеното парти.
Модата за сватби на струпванията на датите дойде след като влязохме в новия милениум, а набра скорост след 2004 година, информират от "Обредни дейности", пише вестник Старозагорски новини.  
Младите хора вярват, че съгласно нумерологията, струпването на цифрите засилва вибрациите и носи късмет и вечна любов. Конкретно цифрата девет означава нещо, което продължава дълго време. Деветката пък е последното едноцифрено число. През миналата година на 08.08.08 старозагорци са проявили по-голям интерес към трите осмици и сватбите са били 10. Може би заради символа на осмицата - безкрайността, коментират служителите от "Обредни дейности".

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |