Събития Стартира третото издание на конкурса за най-добър

Стартира третото издание на конкурса за най-добър

Понеделник, 13 юли 2015 г., 13:27
Размер на буквите

konkurs13072015Министерство на икономиката организира за трета поредна година конкурс за най-добър предприемач от творческите индустрии и предоставя възможност на предприемачите от творческите индустрии в България да представят своите иновативни бизнес концепции. Целта на конкурса Th13teen Arts е да подкрепи предприемачите в областта на творческите индустрии в България, да насърчи предприемаческата инициативност и да открои успешните предприятия в творческите индустрии у нас.

Конкурсът е насочен към всички предприемачи, регистрирани и осъществяващи дейността си в България, които имат иновативна бизнес концепция в областта на творческите индустрии, без ограничение за размера на тяхното предприятие.

Всички предприемачи, чиито предприятия са в следните области: кино, музика, радио, сценични изкуства, занаяти, дизайн, кулинарно изкуство, игри, телевизия, издателска дейност, реклама и архитектура, имат възможност да представят своята бизнес концепция пред българската и международната публика.

Победителят на конкурса Th13teen Arts ще получи възможността да представи България на световния конкурс в областта на творческите индустрии Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември 2015 г. в Дания. Министерство на икономиката ще осигури неговото пътуване и престой в Копенхаген по време на конкурса, както и подготовката му по презентационни умения пред инвеститори. Предприятия от 52 страни ще се състезават за наградата Най-добър предприемач в творческите индустрии на световния конкурс Creative Business Cup, и награден фонд от 20 000 щатски долара. Участниците в състезанието ще имат възможността да представят иновативните си бизнес концепции пред едни от най-големите компании и инвеститори в иновативни предприятия в света.

Специалната награда на конкурса Th13teen Arts ще е за едно старт-ъп предприятие, което ще получи възможността да участва за специалните награди на конкурса Creative Business Cup в Копенхаген, както и да представи своята бизнес концепция пред инвеститори. Министерство на икономиката ще осигури неговото пътуване и престой в Копенхаген по време на конкурса, както и подготовката му по презентационни умения пред инвеститори.

Формуляри за участие ще се приемат в периода: 09.07.2015 г. - 27.07.2015 г., след което ще бъдат разгледани и оценени от предварително определено за целта жури. След селекция от страна на журито на 28.07.2015 г. най-добре представилите се участници ще бъдат уведомени и поканени да представят кратки презентации на английски език в рамките на финалния ден.

Краен срок за подаване на документи: 27.07.2015 г.

Финалът на състезанието ще се състои на 30.07.2015 г., когато журито ще обяви и кой е победителят от националния конкурс Th13teen Arts.

Формуляр за участие и Регламент на конкурса, както и актуални новини за проекта Th13teen Arts може да намерите на следните адреси:

http://www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html
https://www.facebook.com/Th13teenArts 

th13teen arts

 

 

 

 

 

Моля, изпращайте Вашите попълнени Формуляри за участие на посочения e-mail адрес:
Жечо Жечев
ръководител на проект Th13teen Arts,
дирекция Икономически политики за насърчаване,
Министерство на икономиката
тел.: 02 940 7556
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |