Събития Евродепутатът Ева Паунова взе участие в първия регионален форум за интернет управление в югоизточна Европа EuroDIG 2015 в София

Евродепутатът Ева Паунова взе участие в първия регионален форум за интернет управление в югоизточна Европа EuroDIG 2015 в София

Петък, 05 юни 2015 г., 11:58
Размер на буквите

 MG 9885На 5 юни 2015 г., петък, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова взе участие в първия регионален форум за интернет управление в Европа EurDIG2015. Събитието събра над 500 представители на правителствения сектор, бизнеса, частния сектор, университети и множество научни организации. Темата на пленарния панел, в който Ева Паунова взе участие, бе Как отвореният интернет може да съществува съвместно с новите IP услуги.

Интернет ни предоставя безкрайни възможности за подобряване на нашата конкурентноспособност, да сме иновативни ни и да създаваме дигитално съдържание и мобилни приложения. Това са неща, без които проекта за Единен цифров пазар е обречен на неуспех. Затова от решаващо значение е да имаме правила за мрежовата неутралност в ЕС, които да защитават свободата на потребителите за достъп до съдържание и да насърчават бизнеса с дигитални услуги, коментира Паунова.

Форумът бе открит от заместник-министъра на транспорта Валери Борисов, а в него освен Паунова участие взе и заместник-министър на външните работи на Естония Марина Калюранд. EuroDIG е европейският вариант на Световния форум за управление на Интернет и се провежда ежегодно. Следващото му издание ще се проведе в Брюксел, Белгия.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |