Събития Дарителството като инвестиция в местната общност и ролята на малкия и среден бизнес

Дарителството като инвестиция в местната общност и ролята на малкия и среден бизнес

Петък, 29 май 2015 г., 15:28
Размер на буквите

Покана Стара ЗагораБългарски дарителски форум и Обществен дарителски фонд - Стара Загора в партньорство с МЕТРО Кеш енд Кери имат удоволствието да ви поканят на среща – разговор Дарителството като инвестиция в местната общност и ролята на малкия и среден бизнес. Срещата ще се проведе на 4-ти юни 2015 г., от 15.00 до 17.00 ч., в РИМ - Стара Загора. Целта на дискусията е да обърне внимание върху предприемачи от Стара Загора и региона,

които правят добро за  своите общности – даряват средства, продукти, ремонтират, подкрепят хора в риск, читалища, детски отбори и общински празници, но не винаги техните истории и нициативи стават популярни в публичното пространство. Въпреки че на теория те не познават правилата и механизмите на  успешната благотворителност, на практика със своята енергия и ресурси постигат положителен резултат в полза на хората, с които работят и сред които живеят.

Български дарителски форум и  Обществен дарителски фонд - Стара Загора ще разкажат за различни практики, свързани с дарителството и  контекста, в който попада бизнесът като дарител. Партньорите на събитието от МЕТРО България ще представят своя проект Звездите на МЕТРО, целящ  да отличи независими предприемачи за най-вдъхновяваща история, свързана с дарителство или благотворителност, както и да подкрепи финансово техен социален проект.

Участници в дискусията: Красимира Величкова, Български дарителски форум, Даниела Димитрова, Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Людмил Каравасилев, МЕТРО Кеш енд Кери, Пламен Русев - собственик на верига ресторанти и хотели. ЕЙ И ЕС-3С Марица Изток 1 EООД  и ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2  ЕАД.

Очакваме и други представители на малкия и среден  бизнес в региона, по-големи компании, както и медии и представители на гражданския сектора.

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |