Събития Николай Ибушев стана почетен гражданин на Казанлък

Николай Ибушев стана почетен гражданин на Казанлък

Четвъртък, 14 май 2015 г., 08:51
Размер на буквите

Николай ИбушевИзпълнителният директор на оръжейницата Арсенал и общински съветник стана Почетен гражданин на Казанлък. Решението бе взето единодушно на вчерашната сесия на Общинския съвет в Града на розите. Инициативен комитет, председателстван от инж. Владимир Чучумишев, предложи Николай Ибушев за високото отличие. Мотивите са: доказан принос в инвестирането и реализацията на инфраструктурни проекти от стратегическа значимост за община Казанлък и за неговата

дългогодишна обществено-полезна дейност в сферата на науката, образованието, здравеопазването, спорта, културата и дарителската му дейност. Според казанлъчани през годините Николай Ибушев е извел Арсенал от кризата. Сега има осигурена работа на завода за 3 години напред. Над 45 млн. лева са инвестициите в дружеството, в което работят хиляди казанлъчани.

В живота си имам две каузи – едната кауза е Арсенал, чийто изпълнителен директор съм, а другата се нарича обществен живот на Казанлък. Гордея се, че чрез завода, който управлявам и групата съветници в ОбС съм част от успехите на община Казанлък. Благодаря на всички граждани, които участваха в подписката за моята номинация, коментира Николай Ибушев.

Това е най-високото отличие, което Общината присъжда на свои граждани съгласно Наредбата  за  символиката  в  общината.  По  традиция то се обявява официално и се връчва на   тържествена  сесия, която  се  провежда  в  Деня  на  Казанлък. Тази година церемонията ще бъде на 6-ти юни.

 

 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |