Събития Нова производствена база откри фирма Екозид в Казанлък

Нова производствена база откри фирма Екозид в Казанлък

Сряда, 13 май 2015 г., 07:48
Размер на буквите
epizodНова, модерна производствена база, шоурум и административна сграда открифирма Екозид в Казанлък, съобщиха от Общината. Фирмата е лидер в проектирането, заготовката и монтажа на дървени конструкции. Тя разполага с най-съвременно оборудване за производство на всякакви конструктивни елементи за сложни съоръжения и изделия от дърво. Екозид е специализирана в проектирането и изработката на сглобяеми къщи с дървени конструкции, като са разработени 4 стандартни модела. Идеята за този бизнес е на инж. Станимир Върбанов. От 2004 г., когато е създадена фирмата, досега са проектирани, изработени и монтирани над 200 къщи в България и чужбина.

Адвокат Стефан Гугушев, който отговаря за международните контакти на Екозид, благодари на община Казанлък, която подкрепя инвестиционните намерения на бизнеса и създава условия той да се развива на територията на общината, като по този начин спомага за икономическото й развитие и за осигуряване на трудова заетост.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова подчерта, че амбициозните казанлъчани гледат надалеч, мислят за Казанлък и неговото бъдеще и инвестират тук, за да върви напред местната икономика. Това, че условията за развитието на бизнеса в общината са добри, говорят работещите над 3000 фирми. Радващо е, че освен традиционните сфери като машиностроене, хидравлика, специално производство, на територията на община Казанлък инвестират и редица фирми с различен предмет на дейност като Екозид, допълни кметът Галина Стоянова. Тя връчи паметен знак на Община Казанлък на основателя на фирмата инж. Станимир Върбанов и увери присъстващите, че местната власт винаги се е стремяла да подкрепя начинанията на бизнеса.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |