Събития С концерт и конкурс за детска рисунка ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА закри кампанията ДА СЪЗДАДЕМ ЗАЕДНО БЪЛГАРИЯ 2020

С концерт и конкурс за детска рисунка ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА закри кампанията ДА СЪЗДАДЕМ ЗАЕДНО БЪЛГАРИЯ 2020

Понеделник, 11 май 2015 г., 12:52
Размер на буквите
Да създадем Заедно България 2020С много веселие, щастливи детски лица, песни и танци в парк Пети октомври беше ознаменуван края на инициативата на мрежата от Областни информационни центрове в страната Да създадем Заедно България 2020 като част от традиционно провеждания празник по случай Деня на Европа. Той се организира ежегодно от Европейски информационен център Европа Директно Стара Загора и Община Стара Загора, а тази година ОИЦ участва със заключителното събитие на кампанията.
Паркът беше изпълнен с жители и гости на града, които се наслаждаваха на прекрасните изпълнения на децата от ЦДГ Славейче, ЦДГ 58, ЦДГ Светлина и ЦДГ 3 Ян Бибиян; Детска музикална формация Звездопад и Фолклорен ансамбъл Тракийчета при народно читалище Георги Бакалов.
Екипът на ОИЦ – Стара Загора представи пред присъстващите на проявата резултатите от 459 попълнени анкети за област Стара Загора, Пътните карти за местно развитие на общините и възможностите за повишаване на качеството на живот в областта чрез реализирация на проекти по оперативните програми до 2020 г., раздаде и информационни материали за новите оперативни програми.
Родителите и деца бяха изключително активни в проведената викторина, свързана с често използвани понятия по оперативните програми.
Приятна изненада за всички присъстващи бяха цветните, красиви и слънчеви рисунки на децата, участници в конкурса за детска рисунка Моето населено място през 2020. Рисунките изобилстваха от цветя, красиви паркове, цветни училища и усмихнати хора. Жури награди пет прекрасните идеи за по-добър живот в област Стара Загора, пресъздадени в детските рисунки.
Празникът завърши с кръшно българско хоро, което обедини хората за един по-спокоен и добър живот.
ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма Техническа помощ, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 
 
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |