Събития Държавен куклен театър Стара Загора с отлична оценка от Министерство на културата за дейността в областта на сценичните изкуства за 2014 г.

Държавен куклен театър Стара Загора с отлична оценка от Министерство на културата за дейността в областта на сценичните изкуства за 2014 г.

Четвъртък, 07 май 2015 г., 16:22
Размер на буквите
18088333В публикуваните на сайта на Министерство на културата резултати от комплексна оценка на държавните културни в областта на сценичните изкуства за 2014 година, ДКТ Стара Загора за трета поредна година e с ОТЛИЧНА комплексна оценка и води в класацията на куклените театри в България. В общата класация на всички културни институти в областта на сценичните изкуства в България Единственият културен институт, който е с по-голям брой точки е Софийска опера и балет.

Ето накратко някои от критериите по които се осъществява комплексната оценка на държавните културни институти в областта на сценичните изкуства :

  • Управленска дейност - усвояване на нови практики в управлението – прилагане на нови технологии – използване на модерни дигитални, мултимедийни и др. технически средства при продуцирането и промотирането на спектакли, състояние на трупата, надеждност на техническия екип, качество на взаимоотношения с местните власти;
  • Финансова ефективност на продукцията на сценичния институт;
  • Художествена политика на сценичния институт по следните критерии: креативност на художествения избор и качество на продукцията;
  • Присъствие на сценичния институт в общността.

Уважаеми приятели, благодарим Ви за подкрепата, която ни оказвате чрез Вашите страници, ефир и екран. Надяваме се, че съвместните ни усилия отново ще дадат прекрасни плодове – щастливи усмивки след всяко представление.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |