Събития Бойко Борисов идва за откриването на Eвропейското в Стара Загора

Бойко Борисов идва за откриването на Eвропейското в Стара Загора

Вторник, 05 май 2015 г., 14:58
Размер на буквите
futbolПремиерът Бойко Борисов ще бъде гост утре на официалното откриване на Eвропейското първенство за юноши на стадион Берое в Стара Загора, което започва в 18,45 часа, съобщи кметът Живко Тодоров. За първи път България организира първенство от подобен ранг, а това ще бъде първото участие на юношеския ни национален отбор от 1991 година насам.
Правим всичко възможно, за да се представим достойно като домакини, за да покажем на цяла Европа възможностите, които притежаваме. Освен отлична спортна база имаме история, култура и природни дадености, коментира Тодоров. По думите му, основната работа е свършена през изминалите три години. Той посочи построяването на нови спортни съоръжения и спортни зали.
До 22 май, в рамките на 16 дни, ще се проведат 33 международни мача с участието на 288 футболисти и 200 служебни лица и официални гости. В дните на шампионата Стара Загора ще посрещне няколко хиляди души- футболисти, клубни екипи, гости, фенове, представители на българския и европейския футбол. 54 телевизии от цял свят ще предават футболните срещи на стадион Берое.
Общо 8 срещи от УЕФА Eвропейското първенство за юноши ще се играят на стадиона под Аязмото. Откриващият двубой на юношеските ни национали срещу силния съперник от Хърватия започва утре в 19.00 часа, веднага след програмата по откриването, с участието на посланика на евротурнира Стилиян Петров, министъра на спорта Красен Кралев и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.
За откриването УЕФА и Българският футболен съюз осигуриха безплатни билети за всички ученици и спортни школи.
Свободната продажба на билети ще се извършва на касите на стадион Берое, в дните, в които има насрочени мачове. Цената им е 2 лв. за всички срещи от шампионата.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |