Събития Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация на икономиката на Ирландия

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация на икономиката на Ирландия

Петък, 24 април 2015 г., 12:00
Размер на буквите
bcci nadpisБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация на икономиката на Ирландия, която ще се проведе на 13 май 2015 г. /сряда/ в БТПП, зала А, София, ул. Искър 9, от 15.00 ч. Събитието ще бъде открито в присъствието на Н.Пр. Джон Бигар, извънреден и пълномощен посланик на Ирландия в София. Ще бъдат представени актуални данни и факти за ирландската икономика. Ще бъде разгледан потенциалът за развитие, примери за добри практики и възможности за взаимодействие с българския бизнес.
Специален гост ще бъде проф. д-р Алан Ахърни, ръководител на икономическия факултет на Националния университет на Ирландия и директор на Централната банка на Ирландия. Проф. Алан Ахърни, който ще представи темата: "Късметлии ли са ирландците? Обратът в икономиката на Ирландия"

За допълнителна информация : Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации БТПП тел. 02/8117 494, 8117 489.

Приложение:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |