Събития Националната кампания Научните чудеса на България

Националната кампания Научните чудеса на България

Сряда, 22 април 2015 г., 10:16
Размер на буквите
ban stara zagoraРегионален академичен център (РАЦ)  Стара Загора отново Ви обръща внимание върху националната кампания Научните чудеса на България, която БАН организира съвместно с в. Стандарт. Целта е да се популяризират  научните постижения и научния потенциал на България, както и да се подпомогнат младите откриватели в страната и да се даде актуална гласност на великите открития, направени от българи, от хора с български корени или родени в България.
Организаторите благодарят на всички, които изпратиха предложенията си в двете категории Научни чудеса и Млад откривател. Сайтът http://www.nauchnichudesa.com може да наберете директно или да влезете чрез интернет страницата на БАН www.bas.bg, където вдясно има банер с логото на кампанията.
Материалите се подават директно в сайта, рубрика Предложения, като може да изпратите снимка до 3 MB и текст до 600 знака. В прикложението ще намерите инструкция за подаване на предложенията и гласуването.
 В страната стартират серия дискусии, организирани от 14-те Регионални академични центрове (РАЦ), които ще приключат до 24 май. Ще бъдат представени предложенията, дадени от съответния РАЦ, свързани с приноса на български учени за икономиката, науката и образованието в региона.
В  началото на м. юни в Българската академия на науките ще се проведе дискусия, където ще бъдат представени постъпилите предложения от цялата страна и кампанията ще продължи с гласуване.
Победителите ще бъдат обявени на специална церемония в края на годината.
Предложения ще св приемат до 24 май 2015 г. на електронния адрес на кампанията: http://www.nauchnichudesa.com Може да разпространявате тази информация, като ползвате логото на кампанията, копирате електронния адрес на сайта и в социалните мрежи, сред колеги, партньори и приятели.
РЕГИОНАЛЕН АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР СТАРА ЗАГОРА

Приложение:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |