Събития СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015 – от 25 до 28 март в Интер Експо Център - София

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015 – от 25 до 28 март в Интер Експо Център - София

Петък, 20 март 2015 г., 11:49
Размер на буквите
sec expo22-то издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе от 25 до 28 март в Интер Експо Център - София. Международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност се организира от БТПП и Агенция Булгарреклама и по традиция се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за
България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където бизнесът среща изискванията на модерния човек.
Участници са традиционните фирми – производители, търговци и предприемачи в България и чужбина, които предлагат продукти в областта на сигнално-охранителните системи, видеонаблюдение  и контрол на достъпа, комуникационно-информационните мрежи, киберсигурността, техники за пожароизвестяване и пожарогасене, средства и оборудване за сигурността на промишлени и комунални обекти и други.
В 22-ата специализирана изложба Security Expo ще вземат участие фирми от Германия, Дубай, Босна и Херцеговина, Чехия  и Русия. Убедени сме, че изложението, като един устойчив канал и добра платформа за предлагане на идеи, стоки и услуги, ще привлече рекорден брой български и чуждестранни посетители.
Изложението предоставя възможност за обмен на практически и професионален опит чрез безплатен достъп до съпътстващата програма, съдържаща презентации и демонстрации на  български и чуждестранни експерти.
За първа година  акцент в експозицията ще бъдат мобилните устройства, периферията им и на най-съвременните софтуерни приложения.
 За първи път в рамките на изложението ще се проведе демонстрация на видеокамери. Посетителите ще имат възможността за от личен опит и наблюдения да оценяват коя камера вижда най-добре.
Ще бъдат представени постижения в областта на аудиовизуалната техника, предназначена както за домашно ползване, така и за обществени сгради, офиси, заведения, модели ресивъри за домашно кино, Blu-ray плейъри, уникални мини стерео системи, източници (цифрови и аналогови), тонколони, стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.
СЕКЮРИТИ ЕКСПО  включва в профила си както традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, така и „облачни” технологии.
През 2015 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе за втора поредна година заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини.
Повече информация  - на официалния уеб-сайт на изложбата: http://securityexpo.bg
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |