Събития Българо-македонски бизнес форум ще се проведе на 12 март в БТПП

Българо-македонски бизнес форум ще се проведе на 12 март в БТПП

Понеделник, 09 март 2015 г., 11:00
Размер на буквите

Българо-македонски бизнес форум 12 март БТПП Българската търговско-промишлена палата, съвместно със Стопанската камара на Македония, Македоно-българската стопанска камара и Посолството на България в Македония организират българо-македонски бизнес форум на 12.03.2015 г. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП, ул. Искър 9, ет.1, зала А от 10.00 ч. Форумът е част от честванията на БТПП по повод 120-ата годишнина от създаването на Палатата.

Целта на македонската мисия в България е активизиране на двустранните търговско-икономически отношения, обсъждане на възможностите за подобряване на инфраструктурата, активизиране на секторите от взаимен интерес: строителство, металургия и машиностроене, енергетика, химическа индустрия и фармация, хранително-вкусова промишленост и туризъм.

Република Македония е традиционен партньор на България като заема съответно 18-о място в българския износ и 19-о в българския внос. В страната работят металургични комбинати и мятало преработващи предприятия, има химически завод и оловно-цинков комбинат. Развита е леката, особено текстилната, хранително-вкусовата, дървообработващата, целулозно-хартиената промишленост и строителството.

При интерес за участие във форума, желаещите в срок до 10 март (вторник) 2015 г. трябва да изпратят попълнена регистрационна форма на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или факс 02 9873209. Работни езици: български и македонски. За повече информация: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации БТПП тел. 02 8117494, 8117489.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |