Събития Организаторите на турнира по спортни танци за Купа България търсят финансова подкрепа за провеждане на състезанието

Организаторите на турнира по спортни танци за Купа България търсят финансова подкрепа за провеждане на състезанието

Четвъртък, 12 февруари 2015 г., 16:56
Размер на буквите

Организаторите на турнира по спортни танци за Купа България търсят финансова подкрепа за провеждане на състезаниетоКлуб по спортни танци Парадайс данс – Чирпан е част от клуб по спортни танци КСТ Парадайс Данс - Пловдив, който съвместно с Българската федерация по спортни танци (БФСТ) е традиционен организатор на състезания от републикански и международен мащаб. Акцент в спортния календар за 2015 г. е организацията на републикански турнир по спортни танци за Купа Тракия, който ще включва и надпревара за Купа България - най-престижния турнир от веригата национални турнири в спортните танци.

Мисията е турнирът да допринесе за популяризацията на спортните танци и танцовото изкуство не само на местно ниво, но и в съседните градове и общини, както и да обедини област Пловдив и област Стара Загора в този съвместен проект, поставяйки една нова традиция.

Купа Тракия, включваща масов детско-юношески и младежки турнир под надслов Спортът срещу детската престъпност и наркомания, ще се проведе на 14 март 2015 г. и ще е валиден за националната ранглиста. Очакват се над 150 състезателни двойки от 5 до 30-годишна възраст и техните фенове и роднини от цялата страна да гостуват и участват в поредното красиво спортно шоу. Гостите ще наброяват около 650 души, като по-голямата част от тях ще са на възраст между 20 и 55 години. Турнирът е от изключителна важност за развитието и представянето на българската детско-юношеска танцова школа и възпитаването на младите хора в дух на спортсменство, приятелство, уважение и зачитане на традициите в спорта и културата.

Организационният съвет на турнира, в качеството си на домакини и организатори, търсят съдействие и частична подкрепа при финансовото обезпечаване на турнира. Спонсорите ще бъдат имат възможност да се представят чрез рекламни материали, брошури, стендове и транспаранти. Те ще бъдат поканени на официалното откриване на турнира и награждаване на призьорите.

Място и дата на провеждане: Физкултурен салон на училище Васил Левски, Чирпан, 14 март 2015 г.

За контакти: Ива Петрова – гл. организатор

тeл. 0893 520084, stefan.iva.dance@gmail.cоm

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |