Събития Решения по мярка от Konica Minolta - оптимизиране на бизнес процеси при работа с документи и информация

Решения по мярка от Konica Minolta - оптимизиране на бизнес процеси при работа с документи и информация

Четвъртък, 12 февруари 2015 г., 13:18
Размер на буквите

Решения по мярка от Konica Minolta - оптимизиране на бизнес процеси при работа с документи и информацияТърговско-промишлена палата - Стара Загора ви кани на презентация на водещия доставчик на дигитални печатни устройства, софтуер и решения за управление и работа с документи Konica Minolta. Тя ще се проведе в семинарната зала на Платата на 26.02.2015 (четвъртък) от 14:00 до 16:00 часа.

Работата с документи e съществена част от операциите във всички фирми и организации. В съвременната динамична бизнес среда оптимизацията на работните процеси и присъщите им разходи е от ключово значение за конкурентоспособността на компаниите.

По време на презентацията ще научите как да постигнете по-ниски разходи, по-ефективни процеси и по-висока продуктивност с минимални усилия. Пазарният лидер Konica Minolta ще представи и демонстрира някои от най-иновативните си решения за работа с документи и автоматизиране на свързаните с тях работни процеси.

След демонстрацията, на чаша вино можете да обсъдите вашите конкретни потребности и да получите специално предложение за устройство + софтуер и имплементация, валидно само за участниците в тази презентация.

Местата са ограничени, моля заявете участието си като ни се обадите на 042 626297, 626033 или ни пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. - Красимира Соколова.  

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България e част от глобалната мрежа на Konica Minolta Business Technologies - реномиран световен производител на офис и производствени дигитални печатни устройства, софтуер и решения за управление и работа с документи. Konica Minolta е динамична и иновативна компания и предоставя на своите клиенти цялостни решения, покриващи всички етапи от жизнения цикъл на документа от неговото отпечатване до поставянето му в архива. В тази връзка компанията развива, както хардуерното и софтуерното си портфолио, така и съпътстващите услуги. Към традиционната поддръжка на печатния парк Konica Minolta добавя консултантски услуги за оптимизация и автоматизиране на работни процеси, услуги по внедряване и поддръжка на софтуерни системи за управление и работа с документи, управление на цифрови архиви. Все по-съществена част от портфолиото нa Konica Minolta от услуги са също бизнес анализа и управлението на проекти.

Използвайки дългогодишния си опит и натрупаните дълбоки познания в областта на работата с документи, Konica Minolta създава и развива портфолиото си от софтуерни продукти за управление и работа с документи, което може да удовлетвори и най-високите бизнес изисквания с решения „по мярка“.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |