Събития Годишни награди за значими постижения в бизнеса VIP BUSINESS AWARDS 2015

Годишни награди за значими постижения в бизнеса VIP BUSINESS AWARDS 2015

Четвъртък, 15 януари 2015 г., 12:44
Размер на буквите

Годишни награди за значими постижения в бизнеса VIP BUSINESS AWARDS 2015От тази година стартират Годишни награди V.I.P. Awards,  които са предназначени за най-успешните мениджъри и фирми, превърнали бизнеса в особено значим за България в сферите на здравето и красотата, производството, хотели, модни къщи, заведения и други. Най-успешните мениджъри и брандове в бизнеса ще бъдат наградени на официална церемония в София през март 2015. 

Категориите и критериите за V.I.P. Awards 2015 представиха организаторите на новоучредените награди Патриция Кирилова и Дончо Георгиев от VIP Communication PR  при среща в БТПП с председателя на Палатата Цветан Симеонов. В хода на разговора той запозна гостите с опита на БТПП в изготвянето на бизнес класации, анализи и излъчване на победители в различни категории за всяка от последните 21 години. Цветан Симеонов оцени като изключително полезна инициативата за връчване на Годишни V.I.P. награди и изрази надежда, че те ще допринесат за утвърждаването на добри бизнес практики и развитието на конкуренцията.

Предвижда се конкурсът да отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.

Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.

V.I.P. Awards 2015  награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които за задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.
Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда,  корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Призьорите ще отпразнуват наградите с тържествен коктейл, класическа музика и ще обменят опит по време на тази церемония.
Наградите VIP Business Awards 2015 ще отбележат най-добрите мениджъри и фирми в българския бизнес в периода януари 2013 – декември 2014 г., допринесли за устойчивото развитие на обществото.

Партньори на събитието са БТПП, СТПП, ПТПП, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за икономика и култура IEC и други.

Въз основа на критериите всяка фирма, която се разпознава като отговаряща на изискванията може да се обърне към БТПП за кандидатстване за включване в номинациите чрез отдел „Икономически анализи и политика” на БТПП (за контакти -
Александър Димитров: (02) 8117 410, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ).

VIP Business Awards се организира и продуцира от най-креативните ПР- и ивент-агенции в България, а гласуването е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието.  Медийните партньори  – сп. В2В, Търговски вестник, в.Класа, в. Новинар, в. Телеграф, в. 19 минути, сайтовете БЛИЦ, Факти.бг, Биг.бг, In Life и други, ще предоставят своите номинации   до 10.02.2015 г.

  • Категории и критерии за VIP Business Awards 2015
  • Допълнителна информация
Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |