Събития Център за кариерно ориентиране на заети лица Стара Загора обявява Ден на отворените врати

Център за кариерно ориентиране на заети лица Стара Загора обявява Ден на отворените врати

Петък, 09 януари 2015 г., 14:44
Размер на буквите

Център за кариерно ориентиране на заети лица Стара Загора обявява Ден на отворените вратиНа 16 януари, от 10 до 16 часа, Център за кариерно ориентиране на заети лица - Стара Загора обявява Ден на отворените врати в Търговско-промишлена палата. Всички желаещи могат да се запознаят с дейността му, както и да получат информация за възможностите за професионално развитие. Центърът предлага възможност за кариерно ориентиране и израстване, както и за професионална реализация на заетите лица.

За тази цел клиентите на центъра са подпомагани от кариерен консултант.

Всички предлагани услуги се предоставят безплатно. Ролята на кариерния консултант е ежедневно да проучва наличните свободни позиции, обявени от фирмите, като следи не само обявите и публикациите във фирмените сайтове, но директно се свързва със самите работодатели и проучва кариерните възможности. Той консултира заетите лица, които търсят възможности за кариерно израстване, като ги ориентира за наличните свободни позиции, съдействат им при подготовката на автобиография, мотивационно писмо, поведение при интервю, дрескод и др.

Желаещите посетители могат да получат кариерна консултация относно споменатите теми, както и да се възползват от теста за работа в екип по метода на Белбин, който определя подходящите за кандидата позиции в работния колектив, а също и „Ръководство за кандидатстване за работа“, съдържащо синтезирана информация за поведение и съвети относно процеса на кариерното израстване.   

Центърът предлага и услуги за работодатели, като публикува безплатно обяви за търсене на служители в електронната платформа на Виртуалната социална академия към Българска търговско-промишлена палата.

Центърът съществува от месец юни 2014 година и ще функционира до края на януари 2015, тъй като се финансира от проект на БТПП „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителни отношения и превантивни действия за ограничаването й“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |