Събития БТПП подготвя Международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015

БТПП подготвя Международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015

Сряда, 07 януари 2015 г., 18:31
Размер на буквите

БТПП подготвя Международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015От 25 до 28 март 2015 г. Интер Експо Център - София ще бъде домакин на 22-то издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО. Изложбата се организира от БТПП и Агенция Булгарреклама и по традиция се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

За първа година по време на изложбата ще обърнем по-специално внимание на мобилните устройства, на периферията им, както и на най-съвременните софтуерни приложения.

Още една зона ще привлича погледа на посетителите: аудиовизуална техника, предназначена както за домашно ползване, така и за обществени сгради, офиси, заведения, модели ресивъри за домашно кино, Blu-ray плейъри, уникални мини стерео системи, източници (цифрови и аналогови), тонколони, стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си както традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, така и „облачни” технологии.

През 2015 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе за втора поредна година заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини.

Защо да участвате в СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015?

  • Единственото изложение за сигурност в България, което обединява специализиран форум за бизнес, комуникация и инвестиции
  • Платформа за срещи и договаряне с професионалисти от бранша
  • Иновативни продукти и услуги, новости в областта на обществената и частната сигурност, ИКТ сигурност, Smart House Concept, цялостни сградни решения
  • Възможност за бизнес проучване на конкуренцията
  • Участие в организираната специализирана съпътстваща програма.

Изложбата предлага възможности за рекламно участие: в интернет страницата на събитието, в директен мейлинг до над 20 хиляди специалисти в България и чужбина, в социалните мрежи, в по-големи балкански сайтове - медийни партньори на изложбата.

Опции за допълнителна реклама в дните на изложбата: в специално обособена бизнес зона за изложители ще имате възможността да разположите Вашите рекламни материали, насочени към потенциални партньори и клиенти.

Пълна информация и условия за участие са публикувани на официалния уеб-сайт на изложбата на адрес: http://securityexpo.bg

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |