Събития Първа инвестиционна банка отбеляза 16 години на клона си в Стара Загора

Първа инвестиционна банка отбеляза 16 години на клона си в Стара Загора

Петък, 21 ноември 2014 г., 10:16
Размер на буквите

Най-голямата българска банка – Fibank (Първа инвестиционна банка), отбеляза с коктейл 16 години от откриването на клона си в град Стара Загора. Събитието уважиха дългогодишни клиенти, партньори и приятели на банката. Г-н Емил Георгиев – управител на клон Стара Загора, сподели: „За 16 години клонът на Първа инвестиционна банка в град Стара Загора изгради своя имидж на доверен партньор на бизнеса в областта, на банка, чието име се свързва със сигурност, стабилност и лоялност.

Подкрепихме бизнеса в различни производства, търговията, земеделието, транспорта и услугите. За жителите на областта се утвърдихме като предпочитана и търсена банка. Посрещаме клиентите си в 5 модерни и функционално оборудвани офиса на територията на град Стара Загора. Разпознаваеми сме с отлично обслужване и професионализъм. Уверен съм в добрите перспективи, новите проекти и предизвикателства, които ще допринесат за развитието на града и областта ни.”.

Eкипът на банката в Стара Загора получи много поздравления за професионалната си работа. Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов връчи Почетна грамота за дългогодишното успешно партньорство с Първа инвестиционна банка и по повод на годишнината от създаването на клона на банката в града. 

Клонът на Първа инвестиционна банка в град Стара Загора, който се намира на бул. "Цар Симеон Велики" № 104, е с работно време от 9 часа до 17:30 часа от понеделник до петък и от 9 часа до 17 часа в събота. Над 50 000 настоящи клиенти в Стара Загора са обслужвани от над 80 високо квалифицирани служители в 5 модерни и функционално оборудвани офиса на банката.

Fibank предлага изгодни условия за малките и средните предприятия, както и подходящи промоции за индивидуални клиенти по потребителските и жилищни кредити.

Първа инвестиционна банка отбеляза 16 години на клона си в Стара Загора

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |