Събития Windows Server 2003 ще излезе от поддръжка след по-малко от година

Windows Server 2003 ще излезе от поддръжка след по-малко от година

Вторник, 11 ноември 2014 г., 15:15
Размер на буквите

Windows Server 2003 ще излезе от поддръжка след по-малко от годинаWindows Server 2003 ще излезе от поддръжка след по-малко от година, в тази връзка ние от Сиела искаме да Ви напомним и да Ви предложим съдействие при изработване на план за действие. Краят на поддръжката означава, че след 14.07.2015 г. няма да се поддържат и получават от клиентите нови updates или patches, които да противодействат на различни по характер рискове за сигурността.

Това може да доведе до уязвимост на системите Ви, както и да ви изложи на рискове от непокриване на различни видове изисквания за сигурност.

Софтуерната защита на Вашия сървър е защита и за сигурността на клиентите Ви. Например, ако компанията Ви обработва Visa и MasterCard транзакции, биха могли да възникнат проблеми с Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), казват Microsoft специалистите на Сиела.

Нашата идея, като партньор на Майкрософт със Златен статут, е да Ви помогнем, защото имаме добър опит в обновяване на ИТ системите в организации, подобни на Вашата. Ние винаги съблюдаваме изискванията за оптимизиране на разходите и увеличаване на сигурността. Сиела е един от лидерите на пазара както в областта на справочните и информационни системи така и в областта на Майкрософт лицензирането. Ние разполагаме със сертифицирани специалисти, които могат да ви консултират, заявяват от Сиела и конкретизират.

Можем да Ви предложим различни варианти за миграция:

  • Подходящи хардуерни конфигурации с включен Windows Server 2012 R2
    Така ще имате възможност не само да подновите, но едновременно с това да оптимизирате вашата ИТ инфраструктура, чрез възможността за виртуализация, която предлага новия Windows Server 2012 R2.

  • Варианти с миграция към облачни технологии (Microsoft Office 365 и Microsoft Azure)

Office 365 е подходящ за всеки бизнес - малък, среден или голям. Осигурява различни планове за всеки потребител в зависимост от неговите нужди - офис пакет, място за съхранение, ел. поща, средство за комуникация, чрез незабавни съобщения и провеждане на онлайн срещи. Осигурява достъп по всяко време, от всяко място и достъп през всяко устройство: телефон таблет, преносим или настолен компютър.

Microsoft Azure e гъвкава облачна платформа, която осигурява възможност за секунди да вдигнете виртуални машини с Windows или Linux, да внедрите Web сайтове и приложения, да използвате база от данни, да добавите допълнително място за съхранение, колкото ви е необходимо, да внедрите Windows клиентски приложения в облака, които да се достъпват отдалечено от всяко устройство, да разработвате приложения с Visual studio online да вдигнете виртуална мрежа, да осигурите защита на достъпа до вашите данни и приложения с допълнително ниво автентикация и др.

Сиела: Windows Server 2003 ще излезе от поддръжка след по-малко от годинаЗа да се запознаете с особеностите на двете версии на Windows Server 2003 и 2012 разгледайте страницата Сравнение на функционалностите на Windows Server 2003 R2 и Windows Server 2012.

Готови сме да работим заедно, за да намерим най-доброто решение конкретно за Вас, което да е съобразено като скорост, а и като сложност на пътя за миграция. Ние ще ви предложим цена, която да отговаря на желаната допълнителна функционалност, която търсите. Всички останали особености и потребности ще бъдат предложени спрямо Вашия бизнес.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |