Събития Семинар за успешно поведение на предприемачите в международна и мултикултурна бизнес среда

Семинар за успешно поведение на предприемачите в международна и мултикултурна бизнес среда

Събота, 04 октомври 2014 г., 14:31
Размер на буквите

Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (БАРМП) кани на семинар Успешно поведение на предприемачите, мениджърите и фирмите в международна (глобална) мултикултурна бизнес среда: възможности за българския бизнесСеминар на тема Успешно поведение на предприемачите, мениджърите и фирмите в международна (глобална) мултикултурна бизнес среда: възможности за българския бизнес ще се проведе в София на 8 октомври 2014 г. от 14:00 часа.  Семинарът се организира от Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (БАРМП) и катедра Предприемачество при Университета за национално и световно стопанство. Мястото е в Парк-хотел Витоша, Студентски град, ул. Баку (близо до Технически университет). 

Лектори на семинара са професор д-р Робърт Хисрич, предприемач и директор на Център по глобално предприемачество Тъндърбърд, Аризона, САЩ; д-р Петра Юнг-Ерсег от Институт Фраунхофер, Германия; Мади Шарма, международен предприемач, представител на Обединеното кралство в Европейския икономически и социален комитет в областта на предприемачеството, женското предприемачество и корпоративната социална отговорност.

След интерактивното представяне на лекторите ще има дискусия за бизнес възможностите за България в международна среда, на първо място в САЩ, Европа (предимно Германия и Великобритания) и Индия. Ще се обсъждат и теми и конкретни предложения от участниците, заявени предварително.

За лекциите и дискусията е осигурен симултанен превод от и на английски език. Въпроси от участници, поставени с изпращане на талон-заявка до 1 октовмри , се дискутират с предимство.

За записване чрез изпращане на талон-заявка и въпроси: можете да се обръщате към Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , тел. 02 4709452, доц. д-р Костадин Коларов (тел. 0888 738 132), д-р Мария Василска (тел. 0888 556 722).

Програма на семинара 

14.00 – 14.15     Откриване на семинара от проф. д.ик.н. Кирил Тодоров, председател на УС на БАРМП, вицепрезидент на Европейския съвет за малък бизнес и предприемачество (ECSB) за България. Представяне на лекторите и структурата на участниците в семинара и заявените интереси от тях
14.15 – 15.00     Лекция на проф. Робърт Хисрич
15.00 – 15.45     Лекция на д-р Петра Юнг-Ерсег
15.45 – 16.15     Кафе пауза
16.15 – 17.00     Лекция на г-жа Мади Шарма
17.00 – 18.00     Коментари, въпроси, дискусия
18.00 – 19.00     Лек коктейл; неформални срещи, целеви дискусии, формиране на партньорства.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |