Събития Международното селскостопанско изложение БАТА Агро 2014 се провежда в Стара Загора

Международното селскостопанско изложение БАТА Агро 2014 се провежда в Стара Загора

Сряда, 27 август 2014 г., 07:51
Размер на буквите

Международното селскостопанско изложение БАТА Агро 2014 се провежда в Стара ЗагораМеждународното селскостопанско изложение БАТА Агро 2014 се провежда в Стара Загора през тази седмица и ще продължи до 29 август. На площадката на Летище Стара Загора повече от 200 фирми показват своите машини и продукти, като щандовете им са разположени на повече от 30 хил. кв. метра изложбена площ.

Изложението беше открито от министъра на земеделието и храните в служебното правителство Васил Грудев и от председателя на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА) Веселин Генев. Той уточни, че изложението БАТА Агро е насочено пряко към потребностите и интересите на земеделските производители и предприемачите в агро сектора. Вече е ясно, че изложението ще има и пролетно издание, което ще се проведе от 4 до 7 март 2015 г. също на Летище Стара Загора. През 2014 г. БАТА Агро има 5-процентен ръст на изложителите и 4-процентин ръст на изложбените площи спрямо предходното издание.

председателят на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА) Веселин ГеневБългарската асоциация на търговците на агротехника настоява да се изработи национална стратегия за развитие на селксото стопанство и е готова да съдейства за създаването ѝ, каза председателят на асоциацията Веселин Генев. Стратегията трябва да обхваща период от около 15 години и да е съобразена с изискванията на следващите два програмни периода на ЕС. Целта е да се въведат ясни правила и да има максимална ефективност при усвояването на европейски средства от фондовете. Стратегията трябва да се разработи съвместно от научните и от държавните институции, при прякото участие на предприемачите от земеделския бизнес, уточни Генев.

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |