Събития Усмихни се!

Усмихни се!

Неделя, 01 юни 2014 г., 13:14
Размер на буквите

Усмихни се!Децата на Стара Загора са на път да спечелят Националния конкурс на Държавната агенция за закрила на детето за най-голямо и позитивно послание по случай 1 юни. Близо 600 ученици от V, VI и VII клас от старозагорските училища участваха за втора поредна година в конкурса, като с телата си изписаха в импровизиран флашмоб посланието Усмихни се!

Усмихнатите деца на България е своеобразен детски призив към обществото да спазва принципите, заложени в Конвенцията за правата на детето и да осигури равни възможности за развитие на всяко българско дете. Флашмобът е организиран от Община Стара Загора и Mall Galleria по повод 1 юни – Деня на детето.
През целия ден за децата бяха подготвени различни прояви и поредица от атракции с много награди  в трите градски парка - Тракия, Пети октомври и Александър Стамболийски, както и в Регионалния исторически музей, Кукления театър и на други места в града.

В празничната програма участваха актьори, певчески и танцови формации от читалища, детски градини и училища от Стара Загора.

Децата на Стара Загора са на път да спечелят Националния конкурс на Държавната агенция за закрила на детето за най-голямо и позитивно послание по случай 1 юни

Стара Загора - Близо 600 ученици от V, VI и VII клас от старозагорските училища участваха за втора поредна година в конкурса, като с телата си изписаха в импровизиран флашмоб посланието Усмихни се!

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |