Събития Български производители ще участват в Международната изложба за храни и напитки SIAL Paris

Български производители ще участват в Международната изложба за храни и напитки SIAL Paris

Сряда, 14 май 2014 г., 10:43
Размер на буквите

български производители участват Международна изложба храни напитки SIAL ParisИзпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира национално участие на български фирми на Международната специализирана изложба за храни и напитки SIAL Paris 2014, която ще се проведе в периода 19 - 23.10.2014 г. в Париж, Франция.

SIAL Paris e авторитетна специализирана промоционална проява в областта на хранително-вкусовата промишленост, която се провежда през две години от 1964 г. В последното издание на изложбата през 2012 г. са участвали над 5 000 изложители, а посетителите са били над 150 000 - предимно търговци и специалисти в бранша.

На националните щандове с обща изложбена площ от 350 кв.м своята продукция ще представят български производители от различни направления в сектора: месни и рибни продукти, шоколадови и захарни изделия, консерви, мляко и млечни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки.

Агенцията поема разходите на участниците за:

  • Наемане на изложбена площ
  • Проектиране и изграждане на изложбен щанд
  • Наемане на оборудване и обзавеждане
  • Регистрация на изложителите
  • Включване на изложителите в официалния каталог
  • Издаване на брошура
  • Рекламиране на участието.

Заявките за участие се приемат до 30 май 2014 г. включително. Подробна информация за условията за участие на Международната специализирана изложба за храни и напитки SIAL Paris 2014 е публикувана на интернет страницата на ИАНМСП. Допълнителни разяснения могат да бъдат получени от Елица Попадийна, главен експерт в отдел Развитие на експортния потенциал, ИАНМСП, тел. 02 940 7982, имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и Камелия Гашевска, главен експерт в отдел Развитие на експортния потенциал, ИАНМСП, тел. 02 940 7989, имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Националното участие на български компании на Международната специализирана изложба за храни и напитки SIAL Paris 2014, Франция, се организира по проект № BG161PO003 - 4.2.01-0001 – Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007 – 2013 г.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |