Събития Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца (видео)

Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца (видео)

Петък, 09 май 2014 г., 17:47
Размер на буквите

Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка децаНа 9 май - Деня на Европа членовете на Граждански клуб ЛИПА откриха детска спортна площадка, която се намира в междублоково пространство на ул. Георги Раковски 144. На празника присъства и кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който приветства инициативата на Клуба и пое ангажимент от името на Общината да бъде облагородено пространството около площадката.

Съоръжението е направено по идея на з.м.с. Биньо Чифудов – носител на европейска купа по борба и класиран на трето място на световно първенство.

Искаме децата в Стара Загора да имат повече възможности да спортуват, защото това е здраве и възпитание, затова създадохме тази площадка, каза в приветствието си председателят на Граждански клуб ЛИПА Олег Стоилов, който е и председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Спортното съоръжение разполага с малко футболно игрище. Има и пътна маркировка, за да се учат децата на правилата за пътна безопасност. По време на откриването те рисуваха с тебешири, редиха голям пъзел, изобразяващ картата на Обединена Европа, пяха и свириха, а отборите на двата съседни жилищни блока направиха демонстративен детски футболен мач. Площадката е изградена с дарения от членовете на Граждански клуб ЛИПА и от техни партньори.

 

Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца Граждански клуб ЛИПА направи спортна площадка за деца
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |