Събития Българско вино на китайския пазар

Българско вино на китайския пазар

Петък, 09 май 2014 г., 08:54
Размер на буквите

Стара Загора проведе работна среща тема Българско вино китайски пазарБългаро-китайската търговско-промишлена камара (БКТПК) и Търговско-промишлена палата - Стара Загора организират работна среща на тема Българско вино на китайския пазар. Тя е насочена към компании, производители на вино, с интерес към китайския пазар и развитието на бизнес и търговски взаимоотношения с китайски фирми.

Срещата ще се проведе на 22 май 2014 г. (четвъртък), от 14:00 часа в Стара Загора, комплекс Зеленият хълм, ул. Никола Икономов 6. Събитието е част от програмата на БКТПК за насърчаване на българските компании за предприемането на първи стъпки към перспективния китайски пазар, както и възможност за разширяване на пазарното им присъствие там. Китай бележи силен ръст на БВП - около 10% за всяко от последните пет години и се превърна във втората по сила икономика в света. Tези фактори са причина за все по-нарастващия интерес и нови бизнес възможности, които се откриват пред фирмите от България и Европа.

Лектор ще бъде Майкъл Чен (Chen Jie) от Шанхай, Китай, който е лектор в China executive leadership academy Pudong (CELAP). Той е сомелиер от световна величина и е сред водещите вносители на европейски вина в Китай.

По време на срещата ще бъде представена подробна информация за изискванията за внос на вино в Китай. Събитието ще се състои от презентационна и дискусионна част и ще приключи с дегустация на вина. Участниците в срещата ще могат да представят за дегустацията до две свои вина. Те трябва да носят презентационни материали на английски език.

Участието е безплатно! Необходимо е желаещите да попълнят регистрационна форма и да я изпратят на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 20.05.2014 г.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |