Събития Ева Паунова: България трябва да изпрати в Европейския парламент силен отбор от професионалисти (видео)

Ева Паунова: България трябва да изпрати в Европейския парламент силен отбор от професионалисти (видео)

Петък, 02 май 2014 г., 14:57
Размер на буквите

Ева Паунова: България трябва изпрати ЕП силен отбор професионалистиЕвропа просперира, но от една година България не е част от този процес. Гласувайте на изборите за Европейски парламент, защото когато имаш авторитетни и разпознаваеми представители в Европа, толкова по-силен е гласът на избирателите. Много е важно страната ни да изпрати професионален отбор в парламента на Европа, съставен от хора, които са доказали, че работят успешно и тяхната дума тежи по време на дискусии и дебати.

Това заяви пред журналисти кандидатът за евродепутат от партия ГЕРБ Ева Паунова. Тя заедно с 10-ия в листата Ангел Филипов откриха в Стара Загора тридневен футболен турнир за аматьори за Купата на ГЕРБ.

Нашата партия залага на мъдрост в своята листа и на новите надежди и новото бъдеще. Доказали сме го и с предишните евродепутати, които постигнаха много. Една от тях е Илиана Иванова, която е от Стара Загора и която доказа, че с хъс, желание и ясни цели можеш да направиш както регионът да бъде разпознаваем, така и да бъдеш изразена личност в Европейския парламент, каза още Ева Паунова. Аз бяха в екипа на Илиана Иванова и Стара Загора ми е много скъпа. Градът е с много богато културно-историческо наследства и малка част от него показахме на изложба в Европейския парламент, но това не е достатъчно. Ще популяризираме този потенциал като доведем чуждестранни евродепутати в Стара Загора и Казанлък. Да не забравяме, че в Стара Загора се намират най-старите неолитни жилища и трябва да поканим на посещение Комисията по култура в Европейския парламент, коментира Ева Паунова. Тя добави, че ако спечели доверието на избирателите и стана член на Европейския парламент, ще създаде в Стара Загора информационен офис. Ще продължим и проекта за доброволчески дейности, по който работим с деца от различни училища от региона, каза още тя.

Не съм голям футболен почитател, но съм голям фен на Берое, заяви Ева Паунова пред участниците в спортното събитие. Отборът на зелено-белите посети Брюксел по покана на Илиана Иванова. Ако бъда избрана за евродепутат отново ще посрещна тима на Берое в столицата на Европа, за да изиграе втора среща с отбора на евродепутатите, обеща Ева Паунова.

В турнира в Стара Загора участват 38 отбора, сред които Котенцата, Сладкарите, Спартанците, Траките. Има и тимове, избрали утвърдени имена в световния футбол, като Манчестър Юнайтед и Фенербахче. На откриването на турнира присъстваха председателят на Общинския предизборен щаб на партия ГЕРБ Емил Христов и неговият заместник Николай Диков.

На 2 май Ева Паунова и Ангел Филипов направиха първа копка на комбинирана спортна площадка за волейбол и баскетбол в Казанлък, която ще бъде изградена до края на предизборната кампания. Средствата за спортното съоръжение, които са в размер на 12 хиляди лева, са дарени от ГЕРБ, за да могат децата и младите хора да спортуват за здраве.

Казанлък е една от най-ощетените от правителството на тройната коалиция общини. Това, което наблюдаваме в последните няколко месеца, е абсолютен геноцид към общините, които са управлявани от опозиционни партии и най-вече от партия ГЕРБ. Всички в Казанлък знаят за финансовите корекции, нанесени на общината - без да са обосновани, без да са поискани от ЕК. Разликата между управляващата симбиоза от странни партии на бивши комунисти, националисти и етническа партия е, че ГЕРБ продължава да строи. Ние продължаваме да работим, затова сме проевропейска партия. Продължаваме да инвестираме в една по-силна и икономически обоснована България, заяви Ева Паунова в Казанлък. Тя припомни, че по време на управлението на ГЕРБ правителството е финансирало в Стара Загора изграждането на Общинската спортна зала Иван Вазов, лекоатлетическата писта на стадион Берое и др.

Тя е категорична, че ГЕРБ ще дойде отново на власт и ключовият за страната проект за изграждане на тунел под Шипка ще бъде реализиран. Ние сме убедени, че може да бъде намерено финансиране. Ние сме отбор на професионалисти, както казва нашият водач Томислав Дончев. Най-силният отбор, отборът с разпознаваемите лица в Брюксел. Отборът, който има доверието на Брюксел, заяви Ева Паунова.

Гласувайте, независимо за кого. По този начин ще бъде преодолян купеният вот, апелира кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Ангел Филипов.

 

Ева Константинова Паунова

Дата на раждане: 26.01.1986 г.

Образование: Бакалавър по международни отношения и бизнес администрация, Американски университет Джон Кабот, Рим. Следдипломна специализация по лидерство от университета Харвард. Владее английски, италиански и френски език.

Професионална дейност:

 • Координатор на делегацията на ЕНП/ГЕРБ в ЕП и старши политически съветник
 • Участва в изготвянето на стратегията на Предизборния щаб на ЕНП като представител на България
 • Работи с ръководството на ГЕРБ в поддържане и развитие на контактите със сестринските партии от ЕНП и европейските лидери
 • Изготвила и реализирала кампанията на евродепутата Илиана Иванова за безопасност по пътищата и за свободно движение на български работници в ЕС
 • Работила е в отдела за глобално наблюдение и оценка на проектите в Международната правна организация International Development Law Organization (IDLO)
 • Била е президент на студентското правителство в Американския университет Джон Кабот, Рим
 • Тя е сред първите представители на България в Европейския младежки парламент.

 • Листата на партия ГЕБР в избирателната бюлетина е с номер 18. Водач на листата е Томислав Дончев, който беше номиниран от партийната структура на ГЕРБ в Стара Загора.

  Кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ

   

  Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...

  
  Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

  Актуални новини

  Проекти на ТПП - Стара Загора

  Enterprise Europe Network

  Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

  CHANGE - интелигентно използване на енергията

  ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

  Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

  Фестивал на виното и културното наследство Августиада

  ERASMUS за млади предприемачи

   
  © 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |