Събития Лидерът в производството на технологии за енергетично и автоматизирано оборудване АББ стартира свой блог

Лидерът в производството на технологии за енергетично и автоматизирано оборудване АББ стартира свой блог

Понеделник, 10 март 2014 г., 14:57
Размер на буквите

Лидерът в производството на технологии за енергетично и автоматизирано оборудване АББ стартира свой блогАББ в България се присъедини към блог платформата ABB Conversations. Оригиналната платформа, която е замислена като отворен диалог, предоставя възможност на инженери, специалисти и служители на АББ да споделят своята гледна точка по различни теми. Блогът също така дава шанс и на потребителите да изразят професионалното си мнение по дискутираните теми.

Те ще получат и професионалната консултация от специалистите от АББ. По този начин АББ осигурява една различна гледна точка по отношение на многото интересни области, в които компанията развива дейност в България.

Блог платформата на АББ може да бъде посетена на адрес www.abb-conversations.com/bg. Блогът е достъпен и на уебсайта на компания АББ в раздел Блог.
блог платформата ABB Conversations Новата версия на корпоративния блог на АББ ще се фокусира върху теми, свързани с областта на продукти и системи ниско напрежение, а в бъдеще тематиката ще се разшири с теми, покриващи все повече и различни технически области и въпроси.
Тази иновативна платформа за диалог несъмнено ще подобри комуникацията и сътрудничеството между нашите действителни и потенциални клиенти и специалистите от АББ по теми от широк технически обхват, сподели Екехард Нойрайтер, регионален мениджър на АББ в България.

Блогът на АББ е на български език и цели да достигне до по-широка аудитория – технически специалисти в страната. Това е поредната социална платформа, която АББ стартира успешно в България. Компанията вече активно присъства във Facebook, LinkedIn и Google+.

Централният офис на АББ в България се намира в София. Заедно с това има и клонове в пет други града на страната. Производствените бази на АББ се намират в: Петрич (за продукти ниско напрежение); Севлиево (продукти високо напрежение и трансформатори) и Раковски (продукти ниско и средно напрежение). АББ България има сервизен център за турбокомпресори във Варна и с общ център по счетоводство и човешки ресурси. За компанията в страната работят над 1500 души.

АББ е лидер в производството на технологии за енергетично и автоматизирано оборудване, които дават възможност на битови и промишлени клиенти да подобрят ефективността си, намалявайки вредното влияние върху околната среда. Групата от компании АББ разполага с близо 150 хиляди служители и развива дейност в около 100 държави.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |