Събития Зам.-министър влиза в ръководството на Мини Марица Изток

Зам.-министър влиза в ръководството на Мини Марица Изток

Вторник, 22 декември 2009 г., 13:17
Размер на буквите

Нов съвет на директорите на Мини Марица Изток ЕАД избра Българският енергиен холдинг. Мините са дъщерно дружество на енергийния холдинг. Новият съвет на директорите е в състав: Иво Маринов, Иван Караиванов и Тодор Тодоров. Тодоров и до момента е бил изпълнителен директор на мините. От съвета на директорите на дружеството бяха освободени Ивайло Данаилов и Ботьо Захаринов, информира пресцентърът на енергийния холдинг, предаде econ.bg.

Биографична справка:
Иво Маринов е роден през 1963 г. в София. Завършил е Френски лицей Пиер и Мари Кюри в Алжир със специалност Социални и икономически науки.  Магистър по Икономика и организация на международния туризъм. Преминал е редица специализации по туристически маркетинг и мениджмънт, подготовка на стратегии за развитие и формиране на политики в сферата на туризма в САЩ, Дания и Япония. Участвал е в учебни програми за използване на европейските фондове в сектора, туристически клъстери, програми за насърчаване на малките и средни предприятия в туризма, развитие на туристически продукти и управление на дестинациите в Германия, Великобритания, Швеция, Ирландия, Белгия и София.  Господин Маринов е заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Иван Караиванов е роден през 1963 година. Магистър на минно-геоложкия университет Свети Иван Рилски. Има специализация по „Открито разработване на полезни изкопаеми и квалификация по Новости в техниката и технологиите на открития въгледобив.  Целият му професионален опит е свързан с Мини Марица Изток, където е започнал работа през 1991 година, като последователно е заемал различни длъжности. В момента господин Караиванов е директор на Дирекция минна.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |