Събития Информация за за участие в търговете на Върховния комисариат за бежанците на ООН

Информация за за участие в търговете на Върховния комисариат за бежанците на ООН

Четвъртък, 16 януари 2014 г., 16:07
Размер на буквите

Информация за за участие в търговете на Върховния комисариат за бежанците на ООНБългарска търговско-промишлена палата съвместно с Върховния комисариат за бежанците на ООН организират бизнес семинар на тема Процедури за участие в търговете на Върховния комисариат за бежанците на ООН. Събитието ще се проведе на 29 януари (сряда) 2014 г. от 10,30 часа в сградата на БТПП, зала А, ул. Искър 9, София.

Участниците в семинара ще получат обща информация за ООН, за търговете към организацията, за доставката на стоки и услуги по процедурите на Върховния комисариат за бежанците на ООН, както и подробни разяснения относно условията за участие в търговете. Участниците в срещата ще получат полезна информация и документи за участие в търговете на български и английски език, като част от тях са приложени и в настоящата информация. Г-жа Валентина Цонева, член на екипа за спешни действия към Върховния комисариат на бежанците на ООН, изпратен в България, ще отговори на въпроси по време на семинара.

Приложено изпращаме официална покана от председателя на БТПП г-н Цветан Симеонов и регистрационна карта за събитието с проекто-програма.
За участие във форума е необходимо да се изпрати попълнена регистрационна форма за участие до 28 януари 2014 г. на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

За допълнителна информация и въпроси можете да се обръщате към дирекция Международно сътрудничество и международни организации, имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или тел. 02 8117494, 02 8117497.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |