Събития Българската търговско-промишлена палата и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проект

Българската търговско-промишлена палата и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проект

Понеделник, 09 декември 2013 г., 17:45
Размер на буквите

Българската търговско-промишлена палата и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проектБългарската търговско-промишлена палата продължава сътрудничеството си с Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) при изпълнението на проекта PAVITT за стимулиране на младежкото предприемачество чрез видео участие, по програмата Младежта в действие на Европейската комисия. 

В поредица от срещи със студенти и преподаватели от Софийския университет Св. Климент Охридски ще бъдат представени целите и дейностите по проекта, както и добри практики, представени от младежи, за развиване на собствен бизнес. Тези начални стъпки и бъдещи идеи са основата на дискусии между участниците. Българската търговско-промишлена палата и палатите в Търговище, Хасково и Стара Загора участваха в подбора на младежи, които посетиха автономна област Валенсия, с което направиха възможно изпълнението на настоящия проект.

Най-добрите предприемачески идеи сред студентите ще определят двамата участника в партньорската среща през март следващата година в Анкара. По проекта участват младежи от България, Испания, Италия, Португалия и Турция. Обмяната на идеи и установяване на контакти между младежите са сред главните цели на PAVITT.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |