Събития Финал на междуучилищното първенство по предприемачество и финансова грамотност

Финал на междуучилищното първенство по предприемачество и финансова грамотност

Четвъртък, 05 декември 2013 г., 11:39
Размер на буквите

Финал на междуучилищното първенство по предприемачество и финансова грамотностНеформална група Каузарите организира финал на междуучилищното първенство по предприемачество и финансова грамотност. Събитието е част от проект Млад и зает, финансиран по програма Младежта в действие. Състезанието се базира на световноизвестната игра Потоци пари на американския автор Робърт Кийосаки.

Финалът на междуучилищното първенство по предприемачество и финансова грамотност ще се проведе на 6 декември от 14 часа в Търговско-промишлена палата - Стара Загора. До участие в него са допуснати шестимата победители от предварителните елиминационни училищни кръгове, проведени през месец октомври. Всеки класиран участник ще има право да използва един съветник от своето училище по време на състезанието. Кандидат-предприемачите, които ще мерят сили са: Петя Колева (ГПЧЕ Ромен Ролан); Александър Колев (ПМГ Гео Милев); Ивайло Миланов (ПГСАГ Лубор Байер); Пламен Георгиев (ПГЕ Джон Атанасов); Мариус Стоянов (ТГ Княз Симеон Търновски) и Йоанна Господинова (ПГОХ Райна Княгиня).

КаузаритеОфициалното награждаване на финалистите ще започне в 16,30 часа. Победителят ще си тръгне с играта Потоци пари, а за останалите участници са подготвени награди от Граждански клуб ЛИПА и от Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

След състезанието екипът на Каузарите и участниците в състезанието ще споделят техните впечатления от изпълнението на проект Млад и зает.

Инициативата е подкрепена от: Община Стара Загора, Търговско-промишлена палата - Стара Загора , Клуб на работодателя - Стара Загора, Граждански клуб ЛИПА - Стара Загора, Областна администрация Стара Загора.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |