Събития Организатори на благотворителна вечер търсят подкрепа за Старозагорската опера (видео)

Организатори на благотворителна вечер търсят подкрепа за Старозагорската опера (видео)

Четвъртък, 21 ноември 2013 г., 08:20
Размер на буквите

Организатори на благотворителна вечер търсят подкрепа за Старозагорската операЗа пета поредна година 16 неправителствени организации и клубове от Стара Загора заедно организират коледно събитие под надслов Коледна трапеза на обединена Европа и подчинено на една обща благотворителна кауза. Тази година събитието е в подкрепа на Старозагорската опера.

То ще се проведе на 12 декември 2013 г. от 19,30 часа в Операта.

Програмата на благотворителната вечер включва концерт от мюзикъли и коледни песни от 19,30 часа. В него ще вземат участие солисти, хорът, оркестърът и балетът на Държавна опера Стара Загора. Диригент е Красимир Къшев, а режисьори – Славчо Николов и Георги Динев. хореографията е на Алида Бонева.

Самата Коледна трапеза на Обединена Европа е във фоайето на Операта, след концерта. На нея ще бъдат поставени традиционни български блюда и коледните сладки, тиични за всяка от 28-те страни членки на Европейския съюз. Те ще бъдат приготвени от ученици на Професионална гимназия по обществено хранене Райна Княгиня – Стара Загора. Програмата включва още дегустация на вина и на кулинарни продукти от България, Гърция и други балкански страни, благотворителен търг на колекционни вина и кулинарни изкушения и благотворителна томбола. По време на Коледната трапеза също ще има изпълнения на балета и солисти от Операта.

Присъствието на събитието става срещу предварително закупен куверт. Събраните средства са предназначени изцяло за подкрепа на благотворителната кауза - подкрепа на операта в Стара Загора. Конкретно с парите могат да бъдат закупени билети и предоставени на хора, които ценят оперното изкуство, но нямат средства, за да посещават представленията. Могат да се закупят декори и костюми за постановките, но съществуват и други идеи, които се обсъждат. Тази година се очакват повече от двеста старозагорци и гости на града да присъстват на това уникално събитие.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора и всички останали организатори, които са партньори при провеждането на благотворителното събитие: Европа Директно, Агенция за регионално икономическо развитие, Обществен дарителски фонд, Клуб на работодателя, Ратари клуб, Ротаракт клуб, Интеракт клуб, Иннер Уийл клуб, Лайънс клуб – Августа, Лайънс клуб – Тракия, Зонта клуб, Младежки общински съвет, Екоцентър, Граждански клуб ЛИПА и Младежка банка - се обръщат към старозагорци и към представителите на бизнеса с молба за подкрепа.

Разчитаме Вашата съпричастност и щедрост да помогнат за реализирането на тази благородна идея, срещу което, освен удоволствието от подкрепата, ще получите благодарността на организаторите, поднесена по подходящ начин по време на събитието и след това. При желание бихте могли да поставите банер или рекламен щанд с ваши продукти и рекламни материали във фоайето на Операта, се казва в обръщение на организаторите към предприемачите.  

За допълнителна информация, предложения за предоставяне на хранителни продукти и за закупуване на куверти можете да се обръщате към Търговско-промишлена палата - Стара Загора та тел. 042/ 626297; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Стара Загора, ул. Георги Раковски 66.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |