Събития Стандард Профил България АД разширява производството си (видео)

Стандард Профил България АД разширява производството си (видео)

Четвъртък, 07 ноември 2013 г., 10:21
Размер на буквите

Стандард Профил България АД разширява производството сиСтандард Профил България АД - Стара Загора - дружеството, което произвежда пълната гама каучукови уплътнения за автомобилната индустрия и е сред водещите в този сектор в Европа, разширява базата и производствените си мощности. Фирмата спечели поредния голям клиент в лицето на Даймлер и ще изработва уплътнения за модела автомобили Смарт.

За целта изградихме сграда, която е 700 кв.м. Следващата година планираме да построим още една база от 5000 кв.м, защото спечелихме още един проект. Ще изработваме пълната гама уплътнения за новия модел на Опел Астра. Това е изключително голям успех за нас, съобщи изпълнителният директор на Стандард Профил България АД Петър Ангелов.

В момента в дружеството работят 1050 души. С новите проекти се очаква през следващите 2 - 3 години броят им да бъде удвоен. Строителството на новия корпус на дружеството и оборудването му с машини е в размер на 2 млн. лева.

Стандард Профил България - Стара Загора е сред фирмите в града и региона, които са успешен пример за провеждане на социално-отговорна политика. Ръководството организира през почивните дни тиймбилдинг за свои служители.

Поставени в среда, различна от работната, ни направи по-близки с колегите и това ще помогне да работим още по-лесно и в екип, каза Динка Кирова, експерт Човешки ресурси в дружеството.

На подобни изнесени извън предприятието тренинги се раждат нови идеи за съвместни обучения, които да повишат мотивацията на служителите и ефективността на работата. С нетърпение очакваме следващия тиймбилдинг, сподели Мария Динева, отговорник Системи по качество.

За мен това беше изключително зареждащо събитие. Опознаваме се и това води до сплотяване на различните отдели, което ще се отрази положително на работата ни, категоричен е Христо Желязков, началник смяна в отдел Производство.

Много съм щастлива от удовлетвореността на участниците в тиймбилдинга. Целта на тренинга беше да подобрим комуникацията между служителите и тя беше успешно постигната. Надявам се екипното взаимодействие да бъде по-добро, което ще повлияе позитивно върху резултатите на дружеството, заяви Ваня Тутова, мениджър Човешки ресурси в Стандард Профил България АД - Стара Загора.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |